Bereikbaarheid

AFSLUITINGEN

Tijdens de Sneekweek wordt een aantal straten deels of volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De verkeersmaatregelen worden genomen door de gemeente Súdwest-Fryslân . De meest actuele informatie vind je dan ook op de site van de gemeente Súdwest-Fryslân .

SNEEKERMEERBUS

De Sneekermeerbus rijdt van 4 tot en met 10 augustus tot 19.30 uur van het busstation naar de Snitsermar en vica versa. Vanaf 19.30 uur rijdt de bus tussen de Snitsermar en de Prins Hendrikkade ter hoogte van het Vismarktplein. Van 4 tot en met 9 augustus tot ’s nachts 04.24 uur en op 10 augustus tot wanneer het nodig is, maar tot uiterlijk 04.24 uur.

 

Haltes: NS Station (tot 19.30 uur), Prins Hendrikkade, Boeierstraat, Middelzeelaan, De Domp. De Potten en het Paviljoen. Betalen kan met de OV-chip of door te pinnen.

Bij het VVV, campings, jachthavens en stations is een folder verkrijgbaar met de vertrek- en aankomsttijden.

De dienstregeling is verder in te zien op www.arriva.nl. De pont van/naar het Starteiland vaart van 08.00 tot 02.00 uur.

OPENBAAR VERVOER

De Sneekweek vindt plaats in het centrum van Sneek en bevindt zich op loopafstand van het treinstation. Voor actuele reisinformatie kun je www.9292.nl of www.ns.nl raadplegen.

EIGEN VERVOER

Liever met eigen vervoer? Dat kan natuurlijk ook. Auto’s en motoren kunnen veilig gestald worden in de parkeergarage Boschplein en Normandiaplein en parkeerterrein Bolswarderpoort.

FIETS

Je kan met je fiets niet op de kermis of op het festivalterrein komen gedurende de Sneekweek. Je kunt je fiets stallen in één van de tijdelijke fietsenstallingen grenzend aan het terrein.

TAXI OPSTAPPLAATSEN

Omdat het festivalterrein tijdens de Sneekweek is afsloten voor verkeer, kunnen de Taxi’s niet in het centrum komen. Aan de rand van het festivalterrein zijn meerdere taxi opstapplaatsen.