Rubberbootrace

Rubberbootrace

Doe Mee Aan de Sneekweek Rubberbootrace! 

Op maandag 5 augustus om 15:00 uur barst de spectaculaire Sneekweek Rubberbootrace weer los! Vanaf de Waterpoort tot de Wilhelminabrug (Koninginnebrug) strijden deelnemers al peddelend in hun rubberboten om geweldige Sneekweekprijzen en eeuwige roem.

De race begint bij de Waterpoort, waar de spanning meteen hoog oploopt. Wie trotseert de route het snelst en bedwingt de hilarische hindernissen onderweg?

Route

De route voert vanaf de Kolk via de Westersingel naar de Prins Hendrikkade. Na het peddelen door de grachten moeten de deelnemers te voet verder naar de Marktstraat, waar de finishlijn wacht en de prijsuitreiking plaatsvindt. De Marktstraat wordt extra sfeervol met muzikale omlijsting.

De Sneekweek Rubberbootrace trekt altijd een groot publiek. Zorg dus dat je op tijd bent om een goed plekje langs de route te bemachtigen en geen moment van de actie mist. Het terrein is goed bereikbaar voor minder-validen en de calamiteitenroutes blijven te allen tijde vrij voor hulpdiensten.

Vrijwilligers

Zoals elk jaar zijn er voldoende vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden. De brandweer zal mogelijk de uitdaging vergroten door de boten nat te spuiten met een waterslang, wat voor extra hilariteit zal zorgen.

Er is een aggregaat beschikbaar bij de start om te helpen met het oppompen van de boten. We vragen deelnemers om zoveel mogelijk met opgeblazen boten naar de start te komen. Iedereen vanaf 12 jaar met zwemdiploma A en B kan meedoen.

Schrijf je in!

Mis deze unieke en gezellige race niet. Of je nu meedoet of toekijkt, het belooft een geweldige dag te worden vol sportieve uitdagingen en plezier. Schrijf je in en maak je klaar voor een onvergetelijke race vol actie en lachsalvo’s!

Hier kun je inschrijven: Volk Events