Optimist on Tour

Optimist on Tour

‘Optimist on Tour’ Meert Aan in Sneek! 

Dinsdag 6 augustus, woensdag 7 augustus en donderdag 8 augustus Tijd: 10.00-17.00 uur 

Altijd al willen zeilen of kanovaren? Grijp je kans tijdens de Sneekweek! ‘Optimist on Tour’ komt van dinsdag 6 augustus tot en met donderdag 8 augustus naar Sneek. Drie dagen lang kun je in het centrum gratis watersporten en alles leren over water. 

Het Water Op!  

‘Optimist on Tour Sneek’ is een samenwerking tussen Stichting Sneekweek, Koninklijke Watersportvereniging Sneek en het Watersportverbond. Kinderen van 8 tot 12 jaar uit de regio zijn welkom om kennis te maken met kanovaren en zeilen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs van het Watersportverbond. Het enige wat je nodig hebt, is een zwemdiploma A – wij zorgen voor de rest! 

Programma en Aanmelden  

Elke dag kunnen kinderen van 10:00 uur tot 17:00 uur, samen met vriendjes en vriendinnetjes, zich gratis inschrijven via de website www.optimistontour.nl om verzekerd te zijn van een plek. Aanmelden kan ook op locatie. Elk heel uur start een nieuwe les met een theorieles op de kant, gevolgd door praktijklessen in een Optimist of kano. Vergeet niet toestemming van een ouder/verzorger mee te nemen. 

Professor in het Waterlab  

Wil je jezelf even voelen als een echte professor? Bezoek dan het Waterlaboratorium naast ‘Optimist on Tour’. Hier kun je in een witte jas, met bril en pipetjes, allerlei proefjes met water doen. Ontdek waarom ijzeren punaises drijven en hoe je water zuivert zodat het drinkbaar wordt. Leer alles over schoon water en een duurzame toekomst. 

Inschrijven Schrijf je van tevoren gratis in op www.optimistontour.nl om verzekerd te zijn van een plek. Ter plekke aanmelden kan ook. 

Optimist on Tour