Kindermiddag

Kindermiddag

Tijdens de Sneekweek vieren de kinderen hun eigen Sneekweekfeestje.

Tijdens de Sneekweek wordt er een grote feestelijke Sneekweek kindermiddag georganiseerd. Deelname is gratis! De stadhuistuin zal op donderdag 8 augustus van 13.00 tot 17.00 uur het domein zijn van kinderen tot en met ongeveer twaalf jaar.

Theater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! Dat betekent dat er ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Thema: De Zwoele zeemeermin en een Piraten tover show.

Tijd: 4 x 30 minuten. 13.30 / 14.30 / 15.30 / 16.30

Er zullen weer de mooiste glittertattoos worden gezet door Nienke en haar team. Weet jij al wat je wil een stoere haai of toffe dolfijn, zeemeermin of piraat.

Met een beetje actie zoals het reddingsboei gooien, een schat zoeken door de tuin en bubbels en bellen is er voor ieders wat wils.

Samen met Beleef it us en het Fries Scheepvaartmuseum kan er weer van alles geknutseld worden. Een sensorische fles met visjes erin. Of kun je een bootje maken, die je zelf nog kunt laten varen.

Smile voor de foto: Een echte zeemeermin loopt rond in de tuin. Durf jij met haar op de foto (eigen mobiel)?

De organisatie van de Sneekweek kindermiddag is in handen van Gritta van Buren, “We hebben weer een afwisselend programma gemaakt met natuurlijk een nautisch thema. Dus kom maar op matrozen en zeemeerminnen van Sneek en omgeving we gaan er een fantastische middag van maken donderdag 8 augustus.