Grote Kaatswedstrijd

Grote Kaatswedstrijd

Grote Kaatswedstrijd bij KV Sneek op Zaterdag 3 Augustus

Op zaterdag 3 augustus organiseert KV Sneek een groots kaatsevent op het LSC-sportcomplex. Het hoogste niveau van zowel Dames als Heren zal hier strijden om de overwinning. De dag begint ’s ochtends met een wedstrijd voor de jeugd uit Sneek en omstreken, wat belooft een spannende en leerzame ervaring te worden voor onze jonge sporters.

Het is maar liefst vijftien jaar geleden dat de hoofdklasse kaatsers naar Sneek kwamen. Een groepje initiatiefnemers vond dit de “Friese zomerhoofdstad” onwaardig, en daarom is het extra bijzonder dat deze comeback tijdens de Sneekweek plaatsvindt!

Twee jaar geleden verhuisde KV Sneek van het Schuttersveld naar de knusse LSC-accommodatie. Met een eigen kleedgelegenheid en de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van LSC, is er inmiddels een prachtige samenwerking ontstaan.

KV Sneek, opgericht in 1900, viert volgend jaar haar 125-jarig bestaan. Hoewel de vereniging de laatste jaren iets minder zichtbaar was, kent zij een rijke historie. Dit jaar is er een jeugdtrainingsgroep gestart en we zijn trots op onze zeer verdienstelijke jeugdkaatsers. In Sneek woont ook een grote groep oud-kaatsers en kaatsliefhebbers, wat de binding met de sport en de club extra bijzonder maakt.

Kom op 3 augustus naar het LSC-sportcomplex en geniet van een dag vol spannende kaatswedstrijden!

Grote Kaatswedstrijd bij KV Sneek